Radioamatöörikurssi 2013

Polyteknikkojen radiokerho järjestää radioamatöörikurssin 12.11 alkaen tiistaisin ja torstaisin (12., 14., 19., 21., 26. ja 28.11.), sekä tentin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana joulu(-tammi)kuussa. Jokaiseen iltaan ei ole pakko osallistua. Opetus tapahtuu kerhotilassa, JMT 3A ylimmässä keroksessa klo 17.00 alkaen, noin 20.00 asti.

Kurssi valmentaa ensisijaisesti yleisluokan tutkintoon, mutta tentissä voi halutessaan vastata myös perusluokan (tai molempien) kysymyksiin. Yleisluokan tentin tekninen osuus on hieman haastavampi, mutta suurin sallittu lähetysteho vastaavasti korkeampi.

Itse kurssi on ilmainen, mutta tutkinnolle tulee hintaa 13e/moduuli (2-3 osamoduulia) ja 43,75 e pätevyystodistuksesta. Oma asemalupa eli kutsu maksaa 18,14 e vuodessa. Ilman omaa asemalupaa voi pitää yhteyksiä esimerkiksi kerhon asemalta.

Lisätietoja radioamatööritoiminnasta löytyy esimerkiksi Suomen Radioamatööriliiton sivuilta: http://sral.fi/

Lisätiedot:
prk <at> list.ayy.fi
#prk@IRCnet
Kerhoillat torstaisin 19:00 alkaen (JMT 3A, ylin kerros)
Tämä kurssisivu, tänne päivitämme ohjelman ja lisäämme luentokalvot

Ilmoittautumiset:
prk <at> list.ayy.fi

Tentti

Tentti on alustavasti sovittu torstaille 5.12. Aloitetaan ilta kertaus- ja kysymystuokiolla 17:00 ja itse tentti n. 18:00.

Kurssimateriaalit ja aikataulu:

Tämänvuotisia kalvoja odotellessa voit tutustua viimevuotiseen luentomateriaaliin: http://prk.ayy.fi/2012/10/radioamatoorikurssi-2012/.

Linkkejä: